Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel selger avansert radarsystem til India

India, Israel og Russland undertegnet i går en kontrakt på en millard dollar for salg av Phalcon radarsystemer som skal være montert på russiskbygde transportfly. Indias rival, Pakistan, har sagt at systemet vil ødelegge maktbalansen i sør-Asia, hvor de to største maktene har ligget i konflikt siden 1947, og nå har atomvåpen. Avtalen skal ha kommet i havn da israels statsminister Sharon var på besøk i India forrige måned. Phalcon er sannsynligvis verdens mest avanserte system av sitt slag. Israel har forsikret inderne om at systemet vil «sørge for at luftrommet i området er under overvåkning på en veldig effektiv måte». Systemet kan både overvåke luftrommet mot inntrengere, og lede egne styrker under angrep. Israel sier at de ikke har noe fiendskap mot Pakistan, men at «vårt gode forhold til India har med forsvar å gjøre, og enhver nasjon har rett til å forsvare seg». Pakistan har ikke anerkjent Israel som stat.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart