Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tre smuglertunneler funnet etter kamper

Den israelske hæren (IDF) trakk i dag tidlig ut mesteparten av styrkene som har vært involvert i en aksjon i Rafah i det sydlige Gaza. I det som var en av de største Gaza-operasjonene i løpet av de siste tre årene, fant israelerne tre tunneller som går over grensen til Egypt. Tunnellene brukes til smugling av våpen til de palestinske områdene. Etter kamper med væpnede palestinere ble tre tunneller funnet og ødelagt. Våpensmuglingen utgjør et stort problem for de israelske styrkene, fordi palestinerne får tak i stadig mer effektive våpen på denne måten. Brigaden som deltok i aksjonen kjempet mot væpnede palestinere utstyrt med håndvåpen, granater og bomber som var plassert langs veier. Rafah er tilholdssted for en rekke palestinske terrorgrupper. De israelske soldatene var støttet av stridsvogner og helikoptre, og tok stilling på hustak for å sikre området. Ifølge palestinske rapporter har mer enn seksti palestinere såret, og åtte drept.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart