Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israels angrep i Syria var på høy tid

Pentagon-medarbeideren Richard Perle er «glad» for å se at Israel nå reagerer mot terroren som kommer fra libanesisk territorium med å gå i mot Libanons herskere i Damaskus. I en tale til amerikanske og israelske konservative politikere, sa den amerikanske presidentens rådgiver at angrepet mot terrorleiren i Syria var på «høy tid». 5. oktober angrep Israel en treningsleir som ble brukt av Islamsk hellig krig, en militant palestinsk gruppe som stod bak terrorangrepet i Haifa to dager tidligere. 20 mennesker ble drept i angrepet.
– Vi har problemer med syrerne, som fortsetter å støtte terror. Vi må finne en måte å stanse dem på, sa Perle til nyhetsbyrået AP. Han utelukker ikke et amerikansk angrep på den arabiske diktaturstaten.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart