USA ber alle amerikanere forlate Gaza-stripen

Tre amerikanere ble drept og en fjerde skadet da en fjernkontrollerte mine eksploderte under bilen deres på Gaza-stripen onsdag. Dette er det første dødbringende angrepet på en amerikansk diplomatkonvoi siden intifadaen startet for tre år siden.
– Vi er sjokkert, sa USAs ambassadør Dan Kurtzer. Amerikanerne var på vei inn til Gaza for å intervju palestinske studenter som ønsker å få stipend til studier i USA.
Onsdag kveld oppfordret USA alle sine statsborgere til å forlate Gaza-stripen. Det er uklart hvilken palestinsk terrorgruppe som stod bak bomben. Ha’aretz-kilder i Israel og den palestinske selvstyremyndighet mistenker en utbrytergruppe fra Fatah.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart