Tre israelske soldater drept, en alvorlig skadet

Mandag morgen jakter israelske styrker de palestinske militssoldatene som søndag kveld drepte tre israelske soldater i utkanten av Ramallah. Al-Aksa Martyrbrigaden, tilknyttet Yassir Arafats Fatah-bevegelse, har tatt på seg ansvaret for angrepet.
Den israelske velferdsministeren, Zevulun Orlev (nrp), sier angrepet beviser at det ikke finnes noen fredspartner på den palestinske siden.
Orlev legger skylden på angrepet på Yassir Arafat.
De tre israelske soldatene var på en fotpatrulje, da de ble angrepet av tre væpnede palestinere som lå skjult bak en lav betongmur. Terroristene skjøt på kloss hold med sine M-16 og Kalashnikov-rifler, stjal de israelske soldatenes våpen og rømte i en Fiat Uno. IDF tror angriperne skjuler seg i Ramallah.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart