Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ny massakreløgn fra palestinsk propaganda

Et fjernstyrt israelsk ubemannet fly (en drone) filmet mandag et rakettangrep mot et palestinsk kjøretøy med Hamas terrorister. Palestinske kilder har omtalt angrepet som en massakre. Bildene viser imidlertid at det ikke var noen sivile palestinere i veien da de to rakettene traff bilen, på tross av palestinske rapporter som hevdet det motsatte. Jerusalem Post beskriver onsdag hele hendelsesforløpet som kommer frem på filmen.
Mandag kveld, like etter angrepet, hevdet palestinerne at åtte mennesker ble drept og 80 skadet i dette angrepet. De store dødstallene skal ha kommet da helikopteret skjøt den andre raketten mot bilen etter at en gruppe av mennesker hadde samlet seg for å se på brannen.
Sammenholdt med filmdokumentasjonen til IDF, fremstår disse påstandene som en like grov propagandaløgn som palestinerne produserte tilknyttet kampene i Jenin våren 2002. Filmen viser at i to og et halvt minutt etter at den siste raketten traff bilen, var det kun en eller to mennesker i området, og ingen av dem like ved. Av de elleve palestinerne som ble drept i de fem israelske angrepene mot Hamas mandag, er minst sju identifisert som Hamas terrorister. Angrepsrekken startet da Hamas-terrorister i ferd med å ta seg illegalt inn i Israel ble oppdaget.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart