Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ny massakreløgn fra palestinsk propaganda

Et fjernstyrt israelsk ubemannet fly (en drone) filmet mandag et rakettangrep mot et palestinsk kjøretøy med Hamas terrorister. Palestinske kilder har omtalt angrepet som en massakre. Bildene viser imidlertid at det ikke var noen sivile palestinere i veien da de to rakettene traff bilen, på tross av palestinske rapporter som hevdet det motsatte. Jerusalem Post beskriver onsdag hele hendelsesforløpet som kommer frem på filmen.
Mandag kveld, like etter angrepet, hevdet palestinerne at åtte mennesker ble drept og 80 skadet i dette angrepet. De store dødstallene skal ha kommet da helikopteret skjøt den andre raketten mot bilen etter at en gruppe av mennesker hadde samlet seg for å se på brannen.
Sammenholdt med filmdokumentasjonen til IDF, fremstår disse påstandene som en like grov propagandaløgn som palestinerne produserte tilknyttet kampene i Jenin våren 2002. Filmen viser at i to og et halvt minutt etter at den siste raketten traff bilen, var det kun en eller to mennesker i området, og ingen av dem like ved. Av de elleve palestinerne som ble drept i de fem israelske angrepene mot Hamas mandag, er minst sju identifisert som Hamas terrorister. Angrepsrekken startet da Hamas-terrorister i ferd med å ta seg illegalt inn i Israel ble oppdaget.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart