Lokket av lukrativt forretningstilbud

Den pensjonerte obersten Elhanan Tannenbaum har vært i Hizbollahs fangenskap siden oktober 2000. Den israelske pressen offentliggjør torsdag detaljer fra hendelsene forut for kidnappingen, etter at israelsk høyesterett har bekreftet en dom som frigjør opplysningene. Tannenbaums familie har kjempet mot offentliggjøring, fordi det avslører at den kidnappede mannen var koblet til narkotikahandel. Tannenbaum skal ha vært i stor gjeld og offer for trussler, da han ble lurt til Abu Dhabi av det som for han så ut som en lukrativ forretningsmulighet.
Iransk etterretning skal ha støttet Hizbollah i kidnappingen av den israelske forretningsmannen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart