Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Palestinsk stat gir ikke slutt på terror

59 prosent av palestinerne mener de palestinske terrororganisasjonene skal fortsette den væpnede kampen mot Israel selv om det skulle bli full tilbaketrekning fra Vestbredden og Gaza-stripen. Samtidig sier 80 prosent av palestinerne at de ikke skal oppgi «retten til å vende tilbake» dersom de får sin egen stat på Gaza-stripen og Vestbredden. Meningsmålingen er gjennomført i september i et samarbeid mellom et israelsk og et palestinsk meningsmålingsinstitutt. 96 prosent av israelerne anser personene som stod bak angrepene i New York 11. september 2001 for terrorister. Bare 37 prosent av palestinerne deler dette synet. Litt mer en hver fjerde palestiner tror det var israelere som planla New York-angrepet. 42 prosent av palestinerne og 61 prosent av de israelske araberne sier de støtter irakerne som gjennomfører angrep mot amerikanske mål i Irak. Null prosent av de israelske jødene støtter dette.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart