Tre terrorangrep avverget i helgen

Israelske styrker drepte søndag morgen en palestinsk terrorist som prøvde å angripe en militær utpost på Gaza-stripen. På omlag samme tid ødela IDF tre uferdige høyblokker på Gaza-stripen, som i følge Jerusalem Post var tomme. 2000 palestinere ble evakuert fra hjemmene sine før kraftige eksplosjoner fikk de 12-etasjes bygningene til å rase sammen. Operasjonen var en hevn for terrorangrepet mot en israelsk militæravdeling på Gaza-stripen fredag morgen, hvor tre israelske soldater ble drept. Palestinsk milits skal ha brukt bygningene til å overvåke de israelske styrkene i Netzarim-området. Ytterligere to infiltrasjonsforsøk ble avverget på Gaza-stripen søndag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart