Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

PA-penger går til terrorgruppene i Al-Aksa Martyrbrigade

I et program som den engelske tv-kanalen BBC sender søndag, avsløres nye koblinger mellom Yassir Arafat og palestinernes terrorvirksomhet. I følge programmet utbetales medlemmer av Al-Aksa Martyrbrigade totalt opptil 50.000 dollar i måneden fra kassen til de palestinske selvstyremyndighetene. Yassir Arafat kjenner til og er enig i denne praksis, refererer Ha’aretz. En leder av Yassir Arafats Fatah-bevegelse, bekrefter at Al-Aksa Martyrbrigade er den militære delen av Fatah-organisasjonen. Yassir Arafat er den overordnede leder både for den politiske og militære delen, opplyser Zakaria Zubaydi.
En Al-Aksa leder sier Yassir Arafat ikke har bedt dem om å stanse selvmordsterror mot Israel, og at organisasjonen ikke har erklært en formell våpenhvile.
Et tidligere medlem av den palestinske regjeringen mener utbetalingene skal dekke levekostnadene for menn som tidligere var ansatt i den palestinske sikkerhetstjenesten. I følge Abdel Fattah Hamayel blir pengene utbetalt for å hindre at Al-Aksa medlemmene blir påvirket av andre organisasjoner til å utføre nye selvmordsangrep.
– Vi vil stanse angrepene mot Israel dersom Arafat gir ordre, sier Zubaydi.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart