Kvinne døde av skadene

Onsdag skjøt en terrorist mot en sør-amerikansk turistgruppe som var i ferd med å ta seg over grensen fra Jordan til Israel nord for byen Eilat. Terroristen tok seg inn gjennom den jordanske grensekontrollen, og fikk løsnet mange skudd med automatriflen før han ble selv ble skutt og drept av israelske sikkerhetsvakter, omkring 20 meter fra den israelske siden av grenseterminalen som er oppkalt etter Yitzhak Rabin.
– Vi fordømmer denne hendelsen. Jordans standpunkt er klart mot alle voldshandlinger rettet mot sivile, sier en jordansk talskvinne. Terroristen skal ha vært en jordansk lastebilsjåfør, som kommer fra en by dominert av palestinere.
Den drepte kvinnen og de fire andre skadde tilhørte en gruppe pilegrimmer fra Ecuador. (20.11)


Jødene i Frankrike må dekke sin identitet i frykt for økende antisemittisme.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart