Sender kondolanse til Tyrkia

– Terrorangrepene i Istanbul tvinger oss til å huske at den frie verden må bekjempe terror, sier statsminister Ariel Sharon i en kommentar til terrorbombene som rystet den tyrkiske storbyen torsdag morgen. Israel har sent kondolansemelding til den tyrkiske regjering, og bedt israelere om å holde seg midlertidig borte fra Istanbul. Hundretusenvis av israelere ferierer i Tyrkia hvert år.
Terrororganisasjonen IBDA-C, som har tatt på seg ansvaret for terrorangrepene i Istanbul, kom torsdag med en sterk antisemittisk tirade.
– Jødene har ødelagt det islamske samfunn, og forgiftet muslimsk kultur med korrupsjon og prostitusjon, heter det i uttalelsen. Minst 27 mennesker ble drept og omlag 450 skadet i torsdagens selvmordsterror.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart