Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Hamas bruker 90% av tiden på å gjemme seg

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

– Hamas er interessert i en midlertidig våpenhvile slik at de kan komme ut fra sine gjemmesteder og styrke deres infrastruktur for terror, sier sjefen for den israelske sikkerhetstjenesten Avi Dichter. I følge Dichter bruker Hamas-lederne 90 prosent av sin tid på å skjule seg for israelske styrker. Fordi Israel truer terrorlederne på livet kan de bruke bare 10 prosent av sin tid på å planlegge nye angrep mot Israel. I løpet av den siste tiden har Israel avverget 14 selvmordsangrep. Det var en signifikant økning i angrepsforsøk i løpet av den muslimske fastemåneden Ramadan.
I følge Dichter går 9 prosent av de palestinske selvstyremyndighetenes budsjett til Yassir Arfat. Dette er større enn det totale helsebudsjettet, og summen Arafat får blir delvis kanalisert videre til terrororganisasjoner.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart