Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas bruker 90% av tiden på å gjemme seg

– Hamas er interessert i en midlertidig våpenhvile slik at de kan komme ut fra sine gjemmesteder og styrke deres infrastruktur for terror, sier sjefen for den israelske sikkerhetstjenesten Avi Dichter. I følge Dichter bruker Hamas-lederne 90 prosent av sin tid på å skjule seg for israelske styrker. Fordi Israel truer terrorlederne på livet kan de bruke bare 10 prosent av sin tid på å planlegge nye angrep mot Israel. I løpet av den siste tiden har Israel avverget 14 selvmordsangrep. Det var en signifikant økning i angrepsforsøk i løpet av den muslimske fastemåneden Ramadan.
I følge Dichter går 9 prosent av de palestinske selvstyremyndighetenes budsjett til Yassir Arfat. Dette er større enn det totale helsebudsjettet, og summen Arafat får blir delvis kanalisert videre til terrororganisasjoner.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart