Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Har oppnevnt forhandlingsteam

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Fire sentrale regjeringsmedlemmer er utpekt av statsminister Ariel Sharon til å være Israels forhandlingsteam overfor den nye palestinske regjeringen. Sharon vurderer å gjøre tiltak og avtaler direkte med palestinerne som han håper vil få en slutt på den pågående konflikten. I følge mediarapporter skal Sharon gå med tanke om å avvikle en rekke bosetninger innen neste sommer.
– Jeg vil at offentligheten skal vite at landets statsminister aldri slutter å tenke på hvordan vi skal komme oss ut av denne blindgaten med palestinerne, sa Sharon i et intervju med en israelsk avis søndag. Flere israelske regjeringsmedlemmer har truet med å gå av dersom Sharon går videre med sin plan om å avvikle bosetninger.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart