Har oppnevnt forhandlingsteam

Fire sentrale regjeringsmedlemmer er utpekt av statsminister Ariel Sharon til å være Israels forhandlingsteam overfor den nye palestinske regjeringen. Sharon vurderer å gjøre tiltak og avtaler direkte med palestinerne som han håper vil få en slutt på den pågående konflikten. I følge mediarapporter skal Sharon gå med tanke om å avvikle en rekke bosetninger innen neste sommer.
– Jeg vil at offentligheten skal vite at landets statsminister aldri slutter å tenke på hvordan vi skal komme oss ut av denne blindgaten med palestinerne, sa Sharon i et intervju med en israelsk avis søndag. Flere israelske regjeringsmedlemmer har truet med å gå av dersom Sharon går videre med sin plan om å avvikle bosetninger.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart