Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Har oppnevnt forhandlingsteam

Fire sentrale regjeringsmedlemmer er utpekt av statsminister Ariel Sharon til å være Israels forhandlingsteam overfor den nye palestinske regjeringen. Sharon vurderer å gjøre tiltak og avtaler direkte med palestinerne som han håper vil få en slutt på den pågående konflikten. I følge mediarapporter skal Sharon gå med tanke om å avvikle en rekke bosetninger innen neste sommer.
– Jeg vil at offentligheten skal vite at landets statsminister aldri slutter å tenke på hvordan vi skal komme oss ut av denne blindgaten med palestinerne, sa Sharon i et intervju med en israelsk avis søndag. Flere israelske regjeringsmedlemmer har truet med å gå av dersom Sharon går videre med sin plan om å avvikle bosetninger.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart