Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mindre interessert i konflikten

I den amerikanske administrasjonen skyves nå den israelsk-palestinske konflikten i bakgrunnen for krigsinnsatsen i Irak og forberedelsen til det nye presidentvalget i november 2004. USAs strenge krav til Israel den senere tiden, skal i følge en israelsk kilde, skyldes en endring i ansvarsforholdene i den amerikanske administrasjonen. Nasjonal sikkerhetsrådgiver Condoleezza Rice har fått større ansvar for krigen i Irak, og Elliot Abrams og utenriksminister Colin Powell kan dermed øve større press på Israel.
USA ser ikke ut til å ha det travelt med å omfavne den nye palestinske statsministeren Ahmed Qureia. Diplomatiske kilder regner med et møte på høyere politisk nivå først vil finne sted etter et toppmøte mellom Sharon og Qureia.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart