Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Var på vei for å drepe jøder på skole

Tre dager etter Syrias diktator Bashar Assad sa at han ønsket å gå i nye forhandlinger med Israel, sendte den palestinske terrorgruppen Islamsk hellig krig to selvmordsterrorister inn i Israel. Den ene terroristen hadde som mål å drepe flest mulig israelske skolebarn i Yokne’am, den andre ble sendt mot sivilbefolkningen i Beit She’an. Islamsk hellig krig har kontorer i Damaskus. I følge israelsk sikkerhetstjeneste skal ordren til terrorcelllen fra Jenin ha kommet fra Damaskus. Onsdag kveld ble den høye beredskapen i de nordlige deler av Israel skrudd ned etter at terroristene var tatt. Begge de arresterte mennene er medlem av de palestinske selvstyremyndighetenes sikkerhetstjeneste, og samtidig tilknyttet Islamsk hellig krig. Israelske sikkerhetskilder anser angrepsforsøket på en skole som "alvorlig eskalering". Den ene terroristen ble tatt i moskeen i den israelsk-kontrollerte delen av byen Bardaleh. Terroristene skal ha forklart at dette kryssningspunktet over fra palestinske område ble valgt ut fordi det ikke er sikkerhetsgjerde her. Ha’aretz skriver at disse to terrorangrepene bare inngår i en lengre rekke av angrep som er forhindret i løpet av de to siste dager. – Det som kan se ut som å være ro i den palestinske terroraktiviteten, er i virkeligheten et røykteppe for stadige forsøk fra terroristene på å slå til mot uskyldige israelere samme hvor og når de kan, sier David Baker ved den israelske statsministerens kontor.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart