Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Syria har satt hæren i beredskap

Dersom terrorforsøket mot en israelsk skole hadde ført til drap på israelske barn tidligere denne uken, ville IDF anbefalt et nytt luftangrep mot terroristreir i Syria, skriver Jerusalem Post. Ordren til den palestinske terroristen ble gitt fra Islamsk hellig krigs hovedkvarter i Damaskus. Her lam flere terrorgrupper operere fritt. 5. oktober angrep israelske F-16 jagerfly en tom palestinsk treningsleir som reaksjon på selvmordsbomben i Haifa som drepte 21 mennesker.
Syrias diktator Bashar Assad har gitt ordre til sine hærstyrker om å forberede seg på nytt israelsk angrep, i følge israelsk etterretning. De syriske luftstyrkene har også økt sin frekvens av patruljering langs grensen mot Israel.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart