Syria har satt hæren i beredskap

Dersom terrorforsøket mot en israelsk skole hadde ført til drap på israelske barn tidligere denne uken, ville IDF anbefalt et nytt luftangrep mot terroristreir i Syria, skriver Jerusalem Post. Ordren til den palestinske terroristen ble gitt fra Islamsk hellig krigs hovedkvarter i Damaskus. Her lam flere terrorgrupper operere fritt. 5. oktober angrep israelske F-16 jagerfly en tom palestinsk treningsleir som reaksjon på selvmordsbomben i Haifa som drepte 21 mennesker.
Syrias diktator Bashar Assad har gitt ordre til sine hærstyrker om å forberede seg på nytt israelsk angrep, i følge israelsk etterretning. De syriske luftstyrkene har også økt sin frekvens av patruljering langs grensen mot Israel.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart