Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Sikkerhetsgjerdet til domstolen i Haag

Israel fordømmer FN-flertallets vedtak mandag, hvor det ble besluttet å prøve den israelske byggingen av sikkerhetgjerdet for Den internasjonale domstolen i Haag. 90 nasjoner stemte for det arabiske forslaget, åtte stemte i mot og 74 avstod. Resolusjonen ber domstolen se på de «juridiske konsekvenser som reiser seg ved at en mur blir bygget av Israel, okkupantmakten».
Israelske talsmann kaller dette en «kynisk manipulasjon» av en organisasjon som skal kjempe for verdensfreden (FN), for å tjene interessene til dem som støtter terrorisme.
– De som gjennomfører terror kan glede seg over automatisk forsvar av flertallet i FN, sier talsmann i det israelske utenriksdepartementet Yonatan Peled.
De israelske argumentene for bygging av sikkerhetsgjerdet er samlet på en egen temaside. Den israelske regjering sier de vil samarbeide med domstolen i Haag, og forklare at gjerdet er nødvendig som selvforsvar mot terror.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart