Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Sikkerhetsgjerdet til domstolen i Haag

LO har nettopp bekreftet at de vil utslette Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Israel fordømmer FN-flertallets vedtak mandag, hvor det ble besluttet å prøve den israelske byggingen av sikkerhetgjerdet for Den internasjonale domstolen i Haag. 90 nasjoner stemte for det arabiske forslaget, åtte stemte i mot og 74 avstod. Resolusjonen ber domstolen se på de «juridiske konsekvenser som reiser seg ved at en mur blir bygget av Israel, okkupantmakten».
Israelske talsmann kaller dette en «kynisk manipulasjon» av en organisasjon som skal kjempe for verdensfreden (FN), for å tjene interessene til dem som støtter terrorisme.
– De som gjennomfører terror kan glede seg over automatisk forsvar av flertallet i FN, sier talsmann i det israelske utenriksdepartementet Yonatan Peled.
De israelske argumentene for bygging av sikkerhetsgjerdet er samlet på en egen temaside. Den israelske regjering sier de vil samarbeide med domstolen i Haag, og forklare at gjerdet er nødvendig som selvforsvar mot terror.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart