Tre ulovlige utposter fjernes neste uke

I et møte med bosettere gav forsvarsminister Shaul Mofaz mandag kveld beskjed om sin beslutning: Tre ulovlige utposter vil bli fjernet i neste uke. To av disse er ikke befolket, i følge Israels radio. Den amerikanske administrasjonen har i lengre tid etterlyst israelsk aksjon ulovlige bosetninger på Vestbredden.
I følge nyhetsbyrået Itim har forsvarsminister Mofaz selv tatt initiativ til å gå i dialog med ledere for bosetterne. På møtet ble det presentert en liste over ytterligere fem bosetninger som planlegges avviklet, blant dem Migron som er hjem til 45 familier og Ginot Aryeh hvor det for tiden bor 20 familier.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart