Politiet må trappe opp kampen mot kriminalitet

– Politiet har de siste årene vært opptatt med å bekjempe palestinsk terror, og har tilsynelatende lagt ned mindre ressurser i å bekjempe innenlands kriminalitet og terror, sa statsminister Ariel Sharon i regjeringsmøtet søndag. Den organiserte kriminaliteten i Israel har kommet i medias søkelys etter torsdagens mordforsøk på mafialederen Za’ev Rosenstein i hjertet av Tel Aviv. Bomben krevde livet til tre uskyldige mennesker som tilfeldigvis var i nærheten.
Politisjef Shlomo Aharonishki ber regjeringen om å fjerne kuttene i politibudsjettet neste år, slik at nødvendige mannskap for å bekjempe organisert kriminalitet kan ansettes.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart