Palestinernes helt er arrestert

– Dette er en mørk dag i historien, sier Sadiq Husam (33), en taxisjåfør i Ramallah. Vantro og nedtrykt mottok mange palestinere søndag nyheten om at Saddam Hussen var fanget. Den tidligere irakiske diktatoren har heltestatus i store deler av den palestinske befolkningen på grunn av hans anti-israelske politikk. Saddam Hussein har også støttet selvmordsterroristers familie økonomisk. I følge Ha’aretz var denne summen 35 millioner dollar siden år 2000.
På temasiden Israel og Irak-krigen har vi samlet en rekke artikler som beskriver Saddam Husseins brutale regime i Irak. Under Gulf-krigen i 1991 lot Saddam regne minst 30 Scud-raketter mot boligområder i Israel.
Yassir Arafat og hans regjering har ikke kommentert arrestasjonen i Irak. Hamas-lederen Abdel-Aziz al-Rantissi sier USA vil «betale en veldig høy pris» for feilen å arrestere Saddam.
– Dette er en hån mot alle arabere og alle muslimer, sa Hamas-lederen til Reuters.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart