To IDF-offiserer drept

I nærheten av Kfar Darom på Gaza-stripen ble to IDF-offiserer mandag kveld drept i skuddveksling med en væpnet palestiner. Et mer dødbringende terrorangrep mot en israelsk bosetning kan ha blitt avverget på grunn av IDFs aksjon. Islamsk hellig krig og Fatahs Al-Aksa Martyrbrigader har sammen tatt på seg ansvaret for angrepet.
Kort tid etter angrepet på Gaza-stripen ble en grensepolitimann skadet av palestinsk ild i nærheten av Hebron på Vestbredden.
Tidligere mandag fortsatte den rutinemessige granatskytingen mot israelske mål av palestinsk milits på Gaza-stripen.
Tirsdag morgen gjennomfører IDF militære operasjoner i Rafah sør på Gaza-stripen. Hensikten er å bekjempe terror og ødelegge tunneller som blir brukt til å smugle inn våpen til de palestinske områdene.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart