Fire ofre gravlegges fredag

11 mennesker ligger fortsatt på sykehus etter det palestinske terrorangrepet i Israel torsdag. De fire ofrene for selvmordsbomben blir gravlagt fredag.
Tidlig fredag morgen ødela IDF huset til selvmordsterroristen fra PFLP i en landsby øst for Nablus. To andre menn tilknyttet den syrisk-støttede terrororganisasjonen ble arrestert, opplyser hærens radio.
Selvmordsbomben eksploderte midt i ettermiddagsrushet torsdag. Tre kvinner og en mann ble drept da terroren rammet buss-stoppet i nærheten av Bnai Brak. IDF har forhindret 35 terrorforsøk de siste ukene.
– Helt siden bombeangrepet mot Maxim restauranten (terrorangrep som i oktober krevde 21 menneskeliv) har alle terroristorganisasjonene fortsatt sine forsøk på å gjennomføre angrep i Israel, sier en israelsk sikkerhetskilde til Jerusalem Post.
Fredag morgen sitter forsvarsminister Shaul Mofaz i møte med IDF, Shin Bet og politisjefer for å vurdere Israels svar på terrorangrepet. Kort tid etter at bomben eksploderte ble de palestinske områdene helt avstengt.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart