Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Gir ordre til å evakuere utposter på Vestbredden

Søndag gav statsminister Ariel Sharon og forsvarsminister Shaul Mofaz ordre til IDF om å evakuere fire illegale utposter på Vestbredden. Ginot Aryeh, Hazon David, West Bat Ayin Maarav og Havat Shaked. Kun utposten Ginot Aryeh er bebodd, med omkring 10 familier, i følge Ha’aretz. Det er mulig at disse familiene vil kunne gå med på en avtale om å flytte omkring 50 meter inn i et område med byggetillatelse, skriver den israelske avisen.
Israels statsminister og forsvarsminister er tidligere gitt fullmakt til å fjerne ulovlige bosetninger i de palestinske områdene av politiske hensyn, uten å gå den juridiske veien med å gi rivningspålegg på grunnlag av plan- og bygningslov.
Statsminister Ariel Sharon har oppnevnt en komité som skal utrede ensidige israelske tiltak dersom palestinerne ikke oppfyller sine forplikter til terrorbekjempelse i veikartet. Komitéen er ledet av tidligere generalmajor Giora Eiland.
I sin Herzliya-tale tidligere i desember, sa Sharon: «Dersom palestinerne i løpet av noen få måneder fortsatt ikke bryr seg om å iverksette sine forpliktelser etter veikartet, vil Israel gjøre ensidige sikkerhetstiltak med tilbaketrekninger fra palestinerne.» Sharon har konkretisert dette i å flytte bosetninger, slik at det blir trukket «en mest mulig effektiv sikkerhetsgrense» mellom Israel og palestinerne.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart