Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel vil stanse pengestrømmen til terroristlederne

Sikkerhetskilder i Israel anser strømmen av penger fra utenlandske kilder til terroristledere i de palestinske områdene som en hoveddrivkraft i terrorvirksomheten mot israelske mål. For eksempel har terrorceller tilknyttet Fatah påtatt seg ansvaret for angrep som de beviselig ikke står bak. Årsaken er at suksess i form av drepte israelere er lønnsomt for lederne av terrororganisasjonene. En arrestert Tanzim-militant sier han begynte å motta pengestøtte fra Hizbollah etter at den libanesiske terrororganisasjonen leste om hans krigføring i israelske aviser.
De utenlandske pengene blir brukt til kjøp av biler, våpen og ekplosiver som terrorgruppene bruker, men i følge Ha’aretz skal størstedelen havne i de private lommebøkene til terrorlederne. På grunn av den økonomiske krisen i de palestinske områdene, er pengepremie et hovedincentiv for terrorisme, skriver Ha’aretz.
Torsdag vil Israel trappe opp sin krig mot terror. Sikkerhetstjenesten Shin Bet åpner da en ny avdeling som skal spesialisere seg på å følge pengestrømmene inn til de palestinske områdene.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart