Avviser sanksjonsstopp mot Libya og Gadhafi

Libyas diktator Mohammed Gadhafi har lovet å stanse sine program med utvikling av kjemiske våpen og atomvåpen. USAs president George W. Bush vil imidlertid se konkrete tiltak gjennomført før han stanser sanksjonene av Libya som ble innført under president Ronald Reagan i 1986.
I et intervju med British Telegraph innrømmer Syrias diktator Bashar Assad indirekte at landet har masseødeleggelsesvåpen. Hittil har det vært Syrias vanlige politikk å avvise at slike våpen befinner seg i landets våpenarsenaler.
– Det er ikke vanskelig å få tak i de fleste slike våpen noe sted i verden, og de kan kjøpes hva tid som helst, sa Assad.
– Vi vil ikke ødelegge våre masseødeleggelsesvåpen før Israel gjør det samme, sier Assad. Det er kjent at Israel har atomvåpen som avskrekking mot de fiendtlige arabiske nabolandene som gjentatte ganger har angrepet den jødiske staten. (06.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart