Israelsk-araber bosatt i Libanon

Kais Obeid er mannen israelsk etterretning mener har størst innflytelse av alle på terroraktiviteten i de palestinske områdene. Obeid, som er tilknyttet Hizbollah, fungerer som en tilrettelegger og koordinator mellom terrorgruppene på Vestbredden fra sitt skjulested i Libanon. Fra Beirut sender han penger og ordre til Nablus, Tulkarem og Jenin.
Obeid er fra byen Taibeh i Israel, men rømte til Libanon for flere år siden. Han utviklet bånd til mange palestinere på Vestbredden da han drev sin egen juvelbutikk i Taibeh. Obeid skal ha spilt en sentral rolle da den israelske forretningsmannen Elhanan Tannenbaum ble kidnappet av Hizbollah i oktober 2000. (11.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart