Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk-araber bosatt i Libanon

Kais Obeid er mannen israelsk etterretning mener har størst innflytelse av alle på terroraktiviteten i de palestinske områdene. Obeid, som er tilknyttet Hizbollah, fungerer som en tilrettelegger og koordinator mellom terrorgruppene på Vestbredden fra sitt skjulested i Libanon. Fra Beirut sender han penger og ordre til Nablus, Tulkarem og Jenin.
Obeid er fra byen Taibeh i Israel, men rømte til Libanon for flere år siden. Han utviklet bånd til mange palestinere på Vestbredden da han drev sin egen juvelbutikk i Taibeh. Obeid skal ha spilt en sentral rolle da den israelske forretningsmannen Elhanan Tannenbaum ble kidnappet av Hizbollah i oktober 2000. (11.01)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart