Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Håper israelske soldater slipper Gaza-tjeneste

– Jeg håper dagen vil komme da dere ikke lenger trenger å være på Gaza-stripen, og dere vil være fri til å gjøre ting som er mer viktige, sa statsminister Ariel Sharon tirsdag til en avdeling beduin-soldater som hadde tjenestegjort på Gaza-stripen. Omkring 7000 israelere bor i 17 bosetninger på Gaza-stripen sammen med minst én million palestinere.
Uttalelsen til Sharon tolkes som et signal om litt av innholdet i hans plan for ensidige tiltak. Dette kan for eksempel være en full israelsk tilbaketrekning fra Gaza-stripen. Statsministeren har lovet å bringe alle forslag til ensidige tiltak inn for godkjennelse i nasjonalforsamlingen Knesset. (14.01)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart