Håper israelske soldater slipper Gaza-tjeneste

– Jeg håper dagen vil komme da dere ikke lenger trenger å være på Gaza-stripen, og dere vil være fri til å gjøre ting som er mer viktige, sa statsminister Ariel Sharon tirsdag til en avdeling beduin-soldater som hadde tjenestegjort på Gaza-stripen. Omkring 7000 israelere bor i 17 bosetninger på Gaza-stripen sammen med minst én million palestinere.
Uttalelsen til Sharon tolkes som et signal om litt av innholdet i hans plan for ensidige tiltak. Dette kan for eksempel være en full israelsk tilbaketrekning fra Gaza-stripen. Statsministeren har lovet å bringe alle forslag til ensidige tiltak inn for godkjennelse i nasjonalforsamlingen Knesset. (14.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart