Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Skutt og drept i terrorangrep

En 29 år gammel israelsk mann ble myrdet av palestinske terrorister på Vestbredden tirsdag kveld. Bevæpnet med Kalashnikov-rifler skjøt terroristene fra Al Aksa Martyrbrigade mot bilen til Ro’i Arbel. En annen person i bilen ble skadet. Israelske soldater tok opp jakten på gjerningsmennene, som sannsynligvis flyktet til en palestinsk landsby i nærheten.
Bosetterne på Vestbredden mener politisk tale om tilbaketrekninger og avvikling av bosetninger signaliserer israelsk svakhet og inviterer til mer terrorisme. Den drepte israeleren flyttet til bosetningen Talmon for tre år siden. Han ble Talmons første terroroffer. Ro’i Arbel og konen fikk trillinger for tre måneder siden. Han gravlegges i bosetningen Dolev onsdag. (14.01)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart