Skutt og drept i terrorangrep

En 29 år gammel israelsk mann ble myrdet av palestinske terrorister på Vestbredden tirsdag kveld. Bevæpnet med Kalashnikov-rifler skjøt terroristene fra Al Aksa Martyrbrigade mot bilen til Ro’i Arbel. En annen person i bilen ble skadet. Israelske soldater tok opp jakten på gjerningsmennene, som sannsynligvis flyktet til en palestinsk landsby i nærheten.
Bosetterne på Vestbredden mener politisk tale om tilbaketrekninger og avvikling av bosetninger signaliserer israelsk svakhet og inviterer til mer terrorisme. Den drepte israeleren flyttet til bosetningen Talmon for tre år siden. Han ble Talmons første terroroffer. Ro’i Arbel og konen fikk trillinger for tre måneder siden. Han gravlegges i bosetningen Dolev onsdag. (14.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart