Israelsk soldat drept i Hizbollah-angrep

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Den iransk- og syrisk-støttede terrororganisasjonen Hizbollah skjøt mandag kveld en anti-stridsvogn rakett mot en israelsk bulldoser på grensen til Libanon. En israelsk soldat ble drept og en annen alvorlig skadet i angrepet. Bulldoseren som de to israelske soldatene satt i, var i ferd med å fjerne veibomber som Hizbollah hadde utplassert langs grensen da raketten kom. Øverstkommanderende for den israelske nordkommandoen, generalmajor Benny Gantz, sier bulldoseren ikke krysset den internasjonale grensen. Hizbollah hevder kjøretøyet krysset inn på libanesisk jord. Tirsdag morgen leder forsvarsminister Shaul Mofaz et møte hvor det kanskje vil bli avgjort det israelske svaret på angrepet. – Hizbollah-angrepet illustrerer hykleriet i det syriske regimet, sier en rådgiver for statsminister Ariel Sharon. – På den ene siden snakker de om fred med New York Times, på den andre siden støtter de Hizbollah-angrep som krenker FN-resolusjoner, utdyper Dore Gold. (20.01)


Jødene i Belgia blir advart mot å bruke kippa.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart