Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk soldat drept i Hizbollah-angrep

Den iransk- og syrisk-støttede terrororganisasjonen Hizbollah skjøt mandag kveld en anti-stridsvogn rakett mot en israelsk bulldoser på grensen til Libanon. En israelsk soldat ble drept og en annen alvorlig skadet i angrepet. Bulldoseren som de to israelske soldatene satt i, var i ferd med å fjerne veibomber som Hizbollah hadde utplassert langs grensen da raketten kom. Øverstkommanderende for den israelske nordkommandoen, generalmajor Benny Gantz, sier bulldoseren ikke krysset den internasjonale grensen. Hizbollah hevder kjøretøyet krysset inn på libanesisk jord. Tirsdag morgen leder forsvarsminister Shaul Mofaz et møte hvor det kanskje vil bli avgjort det israelske svaret på angrepet. – Hizbollah-angrepet illustrerer hykleriet i det syriske regimet, sier en rådgiver for statsminister Ariel Sharon. – På den ene siden snakker de om fred med New York Times, på den andre siden støtter de Hizbollah-angrep som krenker FN-resolusjoner, utdyper Dore Gold. (20.01)


Jødene i Belgia blir advart mot å bruke kippa.

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart