64% mener Sharon må gå av ved korrupsjon

Dersom det bevises at Ariel Sharon har vært med på økonomisk kriminalitet, mener 64 prosent av den israelske befolkningen at statsministeren må gå av. Dette kommer frem i en meningsmåling som Ha’aretz offentliggjør torsdag. Sharon hevder at han ikke har kjent til bestikkelser, men dette blir ikke trodd av 68 prosent av de spurte. Selv velgerne i de to største regjeringspartiene har mistet troen på Sharon. 56 prosent i Likud og 77 prosent i Shinui tror Sharon må ha kjent til korrupsjonen som er i ferd med å avdekkes av de israelske tiltalemyndighetene.
Sharon selv sier at han ikke har planer om å gå av som følge av at en forretningsmann er tiltalt for forsøk på å bestikke ham.
– Statsministeren bør forlate sin stilling, sa Arbeiderpartiets tidligere finansminister Avraham Shochat, ifølge BBC. (22.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart