Håper høring om gjerdet blir stanset

Mer enn 30 land protesterer mot å behandle det israelske sikkerhetsgjerdet i Den internasjonale domstolen i Haag. Kilder i FN indikerte fredag at høringen kan bli stanset på bakgrunn av den sterke motstanden. Selv om mange av landene er motstander av sikkerhetsgjerdets trasé, mener de Den internasjonale domstolen ikke har myndighet til å gi noe dom i saken. Sikkerhetsgjerdet er et politisk forhold som må løses i forhandlinger mellom partene. De fleste europeiske land, sammen med USA, Canada, Australia, Russland, Sør-Afrika og Senegal, støtter Israels protest mot behandling i domstolen. Opprinnelig var høringene planlagt å starte 23. februar. (31.01)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart