Sharon vil ha ny regjering om nødvendig

For å realisere planene om tilbaketrekning av bosetningene på Gaza-stripen, vil Israels statsminister Ariel Sharon «ikke nøle med å etablere en annen regjering». Arbeiderpartiet, som nå er i opposisjon, støtter planene om en tilbaketrekning. Samtidig møter Sharon knallhard motstand fra sine koalisjonspartnere i høyrepartiene.
Palestinernes statsminister mener Sharons plan om tilbaketrekning fra Gaza er «gode nyheter». Tirsdag kveld rapporterte en israelsk tv-kanal at de to statsministrene vil møtes i neste uke.
59 prosent av israelerne støtter flytting av de 7.500 bosetterne på Gaza-stripen, i følge en fersk meningsmåling. 37 prosent er motstandere, mens 24 prosent tror Sharon bruker Gaza-planene for å flytte oppmerksomheten bort fra korrupsjonsanklagene mot ham.(04.02)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart