11 skadd i attentatforsøk mot politisjef

Elleve palestinske politimenn ble i går såret i det som så ut til å være et attentatforsøk mot PAs politisjef Ghazi Jabali i Gaza. Ifølge øyenvitner kom Jabali seg unna, mens flere av livvaktene hans ble såret. Kontoret i Gaza skal ha blitt stormet av en gruppe fra «Preventive Security Service». Politisjefen er regnet for å være kontroversiell, og skal ha flere «moralske skandaler» bak seg.
En Fatah-leder på Gaza-stripen hevder at det ikke var noe attentatforsøk, men en krangel mellom fire offiserer i Preventive Security Service og politisjefen, som utviklet seg til et skyteslagsmål. Han sa også at «den interne palestinske situasjonen er veldig vanskelig, og det trenges en innblanding i Arafats lederskap for å få en slutt på disse anarki-tilstandene». (06.02)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart