Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

11 skadd i attentatforsøk mot politisjef

Elleve palestinske politimenn ble i går såret i det som så ut til å være et attentatforsøk mot PAs politisjef Ghazi Jabali i Gaza. Ifølge øyenvitner kom Jabali seg unna, mens flere av livvaktene hans ble såret. Kontoret i Gaza skal ha blitt stormet av en gruppe fra «Preventive Security Service». Politisjefen er regnet for å være kontroversiell, og skal ha flere «moralske skandaler» bak seg.
En Fatah-leder på Gaza-stripen hevder at det ikke var noe attentatforsøk, men en krangel mellom fire offiserer i Preventive Security Service og politisjefen, som utviklet seg til et skyteslagsmål. Han sa også at «den interne palestinske situasjonen er veldig vanskelig, og det trenges en innblanding i Arafats lederskap for å få en slutt på disse anarki-tilstandene». (06.02)


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart