Nektet å besøke etterlatte på Vestbredden

Canadas ambassadør i Israel nektet å besøke familien til en canadisk israeler som ble drept i selvmordsangrepet i Jerusalem i forrige uke. Et kondolansebesøk var opprinnelig planlagt, blant annet fordi den omkomne Yechezkel Goldberg hadde avtjenet canadisk militærtjeneste. Begrunnelsen for at besøket ble kansellert var at den omkomnes familie bor på Vestbredden (Judea og Samaria). Ambassadør Sinclair ville ikke reise til Vestbredden, fordi ambassaden «ikke har myndighetsområde bak den grønne linjen».
Den omkomne canadieren (42) fra Toronto, etterlot seg kone og syv barn. Han ble drept sammen med 9 andre sivile i terrorangrepet.(06.02)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart