Trapper opp i Latin-Amerika

Grenseområdet mellom Argentina, Brasil og Paraguay er et sentrum for narkotikahandel, våpenhandel og hvitvasking av penger. Dette er også hovedområdet når muslimske terrorgrupper trapper opp sin tilstedeværelse i Latin-Amerika, bekrefter både amerikanske og israelske sikkerhetskilder. Både Hamas, Hizbollah, Al-Qaida og andre jihad-grupper benytter sør-amerikanske land til trening og innkjøpssted for våpen. De israelske forsvarsstyrkene ser på Hizbollah som en økt trussel, ikke bare på grensen til Libanon i nord. Stadig flere av terrorangrepene fra Vestbredden blir nå gjennomført etter ordre fra den muslimske terrororganisasjonen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart