Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Trapper opp i Latin-Amerika

Grenseområdet mellom Argentina, Brasil og Paraguay er et sentrum for narkotikahandel, våpenhandel og hvitvasking av penger. Dette er også hovedområdet når muslimske terrorgrupper trapper opp sin tilstedeværelse i Latin-Amerika, bekrefter både amerikanske og israelske sikkerhetskilder. Både Hamas, Hizbollah, Al-Qaida og andre jihad-grupper benytter sør-amerikanske land til trening og innkjøpssted for våpen. De israelske forsvarsstyrkene ser på Hizbollah som en økt trussel, ikke bare på grensen til Libanon i nord. Stadig flere av terrorangrepene fra Vestbredden blir nå gjennomført etter ordre fra den muslimske terrororganisasjonen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart