Utsetter bygging langt inn på Vestbredden

I stedet for å flytte traséen av sikkerhetsgjerdet, utsetter Israel byggingen av de deler av gjerdet som strekker seg lengst inn på Vestbredden. Etter sterk internasjonal kritikk har statsminister Ariel Sharons regjering gått inn for å endre den planlagte ruten, bekrefter en nær medarbeider av Sharon. Dersom utsettelsen blir permanent vil større israelske bosetninger, som Ariel, Karnei Shomron og Kedumim være på østsiden av gjerdet.
– Vi ønsker å oppnå vår første prioritet. Det er å stanse infiltrasjon av Israel, sier prosjektdirektør Netzah Mashiah. En endret trasé for sikkerhetsgjerdet vil gjøre det mer enn 100 kilometer kortere, skriver Jerusalem Post. (10.02)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart