-Israelske planer må ikke forstyrre Veikartet

Israels vise-statsminister Ehud Olmert møtte Russlands utenriksminister Igor Ivanov i går, melder russiske medier. Olmert fortalte sin russiske vert om israels planer om ensidige steg for å adskille seg fra palestinere – å fjerne 17 jødiske bosetninger på Gazastripen, og å lage et effektivt sikkerhetsgjerde på Vestbredden. Stadige palestinske terrorangrep mot sivile israelere, både innenfor og utenfor Israels offisielle grenser, har skapt behovet for å opprette en slik sikkerhetsbarrierre. Ivanov uttrykte håp om at de israelske planene ikke ville forstyrre fredsplanen «veikartet», som Russland og tre andre land står bak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart