Krever koordinasjon med PA

Den amerikanske administrasjonen frykter kaos og anarki i områdene som Israel planlegger å trekke seg ut av på Gaza-stripen og Vestbredden. Det hvite hus og utenriksdepartementet i Washington ønsker sterkt at Israel koordinerer sin «ensidige» plan for tilbaketrekning med den palestinske selvstyremyndigheten. Fremfor alt vil USA hindre at Hamas overtar kontrollen i Gaza fullstendig etter en israelsk tilbaketrekning. Israel skal ha den amerikanske administrasjonens støtte i å opprette en «sikkerhetslinje» uten å måtte fremforhandle denne med den palestinske motpart, skriver Ha’aretz.
Mandag godkjente finanskomitéen i Knesset en overføring på over 95 millioner shekel til bygging av boliger på Vestbredden og Gaza-stripen.(17.02)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart