Avvikle bosetninger – seier for terroren

Tusenvis av bosettere og deres sympatisører demonstrerte onsdag kveld utenfor statsminister Ariel Sharons residens i Jerusalem. Banneret «Avvikle bosetninger gir seier for terrorismen» samlet demonstrantene i en felles front mot tilbaketrekningsplanene fra Gaza-stripen.
– Ønsker statsministeren at Kfar Darom skal bli hovedkvarter for Hamas, og at Neveh Dekalim skal bli en moské, spurte en av talerne retorisk. En statssekretær i Sharons regjering fra høyrepartiet National Union ropte «Sharon gå av!» under demonstrasjonen, i følge Jerusalem Post.
Torsdag morgen presenterer Sharon sin tilbaketrekningsplan for tre amerikanske utsendinger. Bush-administrasjonen ønsker å vite hvordan planen skal gjennomføres, hva som skjer etter en israelsk tilbaketrekning og følgende for en fredsavtale i fremtiden.
Gaza-tilbaketrekning vil mest sannsynlig bli utsatt til etter presidentvalget i USA i november, sier en israelsk regjeringskilde til Hærens radio.
Palestinernes statsminister Ahmed Qurei ønsker seg en internasjonal fredsstyrke som kan kontrollere grensen mot Gaza-stripen etter en israelsk tilbaketrekning.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart