Minst sju mennesker drept og 60 skadet i terrorbombe

Søndag morgen ble Israels hovedstad rammet av et nytt selvmordsangrep i krigen som palestinerne fører mot landet. Minst sju menensker er drept og 60 skadet, 11 av disse alvorlig. Selvmordsbomben ble utløst på buss nr. 14 mens den stod på rødt lys utenfor Liberty Bell Park. Det er ingen palestinsk terrororganisasjon som foreløpig har påtatt seg ansvaret for angrepet
Israels sikkerhetstjeneste Shin Bet hadde søndag 52 terroradvarsler, men det var ikke noen konkret forhåndsmelding om angrep i Jerusalem.
Israelske talsmenn sier selvmordsbomben beviser at Israel har behov for sikkerhetsgjerdet på Vestbredden. Det siste terrorangrepet i Jerusalem var 29. januar, da 11 mennesker ble drept på buss nr. 19.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart