Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Samler støtte i EU og arabiske land til Sharons plan

En kilde ved Det hvite hus i Washington mener Sharons plan for tilbaketrekning og adskillelse fra palestinerne er en sjanse til «enorme og historiske endringer» i israelsk-arabiske relasjoner. Ha’aretz skriver fredag at den amerikanske administrasjonen nå arbeider med å samle støtte til Sharons plan i europeiske og arabiske land.
USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver, Condoleezza Rice, sammenligner en tilbaketrekning fra Gaza med fallet av Berlin-muren. – Også Gaza-tilbaketrekningen kan sette i gang en rekke av hendelser, mener Rice.
Opposisjonleder Shimon Peres besøkte torsdag Egypts president Hosni Mubarak i Kairo. Peres tror Egypt vil kunne ta sikkerhetsansvaret langs den korte grensen mot Gaza-stripen, dersom Israel gjør en fullstendig tilbaketrekning fra Gaza-stripen. I dag blir denne grenseovergangen benyttet til palestinsk våpensmugling. (27.02)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart