To palestinere drept, ti politimenn skadet

Hundrevis av steinkastende palestinere prøvde torsdag å hindre bygningsfolk i arbeidet med en ny del av sikkerhetsgjerdet i nærheten av den jødiske bosetningen Givon. Noen av demonstrantene la seg på bakken foran de israelske bulldoserne. Sikkerhetsstyrker ble tilkalt, og IDF brukte tåregass og sjokkgranater til å spre demonstrantene. IDF avviser bruk av levende ammunisjon, men etterforsker saken i lys av de to palestinske ungdommene som ble rapportert drept i konfrontasjonen. Ti israelske grensepoliti ble skadet i det voldelige angrepet palestinerne gjennomførte.
Dommerne ved den internasjonale domstolen i Haag ventes å levere sin dom om sikkerhetsgjerdet i løpet av noen måneder.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart