Israeler skadet av Kassam-rakett

En israelsk mann ble lettere skadet da en Kassam-rakett ble skutt mot bosetningen Netzarim på Gaza-stripen torsdag morgen. Et av husene i bosetningen ble skadet. Onsdag ble tre militante Hamas-medlemmer drept iet israelsk luftangrep i dette området. Terrorgruppen hadde gjennomført angrep på sivile tidligere, og hadde planer for nye angrep i fremtiden, mener IDF.
En velkjent terrorist på Gaza-stripen, Awani Kaloub, ble drept tidlig torsdag i en eksplosjon i huset sit ti Rafah. Palestinske sikkerhetskilder antar mannen var i ferd med å forberede en bombe. Syv av mannens slektninger ble skadet under eksplosjonen.
Israelsk politi er i økt beredskap torsdag, på grunn av det kommende Purim-høytiden som starter på søndag. Onsdag kveld ble en israelsk kvinne lettere skadet da en bombe ble kastet mot bilen hennes nord for Hebron på Vestbredden. (04.03)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart