Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israeler skadet av Kassam-rakett

En israelsk mann ble lettere skadet da en Kassam-rakett ble skutt mot bosetningen Netzarim på Gaza-stripen torsdag morgen. Et av husene i bosetningen ble skadet. Onsdag ble tre militante Hamas-medlemmer drept iet israelsk luftangrep i dette området. Terrorgruppen hadde gjennomført angrep på sivile tidligere, og hadde planer for nye angrep i fremtiden, mener IDF.
En velkjent terrorist på Gaza-stripen, Awani Kaloub, ble drept tidlig torsdag i en eksplosjon i huset sit ti Rafah. Palestinske sikkerhetskilder antar mannen var i ferd med å forberede en bombe. Syv av mannens slektninger ble skadet under eksplosjonen.
Israelsk politi er i økt beredskap torsdag, på grunn av det kommende Purim-høytiden som starter på søndag. Onsdag kveld ble en israelsk kvinne lettere skadet da en bombe ble kastet mot bilen hennes nord for Hebron på Vestbredden. (04.03)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart