Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Nekter å ha kritisert Sharons Gaza-plan

– Statsministeren vet at jeg bare uttrykker min professjonelle mening i lukkede forum, sier Moshe Ya’alon. Forsvarssjefen mener det er «fabrikerte nyheter» som mandag skapte åpen konflikt mellom den øverste militære lederen og Israels statsminister.
Under et besøk på Gaza-stripen søndag, skal Ya’alon ha indikert at en tilbaketrekning «under ild» bare vil skade situasjonen og ikke løse problemet. Mandag kveld rapporterte den israelske tv-kanalen Channel 2 en meget skarp reaksjon fra Ariel Sharon på disse kommentarene. Statsministerens talsmann, Asi Shariv, har allerede dempet kritikken som kom frem i tv-programmet, men forteller at Sharon planlegger et møte med Ya’alon for å snakke ut om saken.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart