Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ingen hus ødelagt, ingen klagesaker tapt

Langs en 2,3 kilometer strekning øst i Jerusalem vil det ikke bli reist sikkerhetsgjerde, forteller oberst Dan Tirza, som leder den israelske planleggingen av gjerdet. IDF har forberedt tre andre alternativer som vil bli presentert for regjeringen om kort tid. Denne åpningen i gjerdet vil hindre at bydelen Ma’aleh Adumim, med sine 32.000 innbyggere, blir avskåret fra byen.
– Hvor jeg kan klare det, flytter jeg traséen av gjerdet slik at olivenhager og bolighus ikke blir ødelagt. Ikke et eneste hjem har blitt ødelagt som et resultat av gjerdets trase, bortsett fra noen hus som var bygd illegalt i Baka al-Garbiyeh-området, sier Tirza.
Israels høyesterett har mottatt 26 klager på gjerdet. 15 av disse ble enten avslått, eller det ble nådd frem til enighet mellom sidene. 11 er fortsatt til behandling i retten. 8 av disse har ført til forsinkelser i byggingen.
– Årsaken til at vi ikke har tapt noen av disse sakene, er fordi vi har forsøkt å ta mest mulig hensyn, forklarer Tirza til Ha’aretz. (10.03)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart