Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tett operativt samarbeid mellom Hamas og Fatah

Det palestinske lederskapet fortsetter å bruke to innfallsvinkler overfor Israel, skriver Ze’ev Schiff i Ha’aretz. På den ene siden prøver de å opprettholde en liten diplomatisk aktivitet, på den andre siden fortsetter Fatah å gjennomføre terrorangrep, i nært samarbeid med Hamas. Fatah er organisasjonen til statsminister Ahmed Qureia og Yasser Arafat.
I løpet av de siste ukene har det avtegnet seg et tett operativt, militært samarbeid mellom Fatah og Hamas. Det kan se ut som om Hamas har klart å ta kontroll over flere militante celler i Fatah.
Terrorgruppene ser ut til, i økende grad, å velge Gaza-stripen som utgangspunkt for sine angrep. På denne måten ønsker de å fremstille en eventuell ensidig tilbaketrekning som et resultat av militært press.
Dersom Ashdod-terroristene klarte å ta seg gjennom sikkerhetsgjerdet rundt Gaza-stripen på en eller annen måte, var det et uvanlig unntak. Det logiske svaret på en slik infiltrasjon vil ikke være å stanse byggingen av sikkerhetsgjerdet, men heller intensivere arbeidet med å tette igjen svake ledd og huller, mener Schiff. Den erfarne militære analytikeren varsler flere israelske militære svar på søndagens doble terrorangrep.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart