Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Trapper opp bekjempelsen av terrorgruppene

Statsminister Ariel Sharon har bedt IDF om å forberede et kraftigere militært svar på helgens terrorangrep enn normalt. Søndag ble ti israelere drept i et dobbelt selvmordsangrep i havnebyen Ashdod. Dødstallene kunne vært mangedoblet dersom terroristene hadde lykkes med å utløse sine eksplosiver ved lagringstanker med giftig innhold.
I følge Ha’aretz ruller israelske stridsvogner inn sør i Gaza by i morgentimene tirsdag. I løpet av formiddagen vil statsminister Ariel Sharon vurdere et militært svar sammen med forsvarsminister Shaul Mofaz og den øverste militære ledelsen i landet.
Gaza-stripen er midlertidig avstengt. Den palestinske terroren forhindrer dermed 19.000 palestinere å komme på jobb i Israel. I følge Ha’aretz vil avstengningen også bli utvidet til å gjelde Vestbredden.
– Trapp opp offensiven mot Hamas, var ordren forsvarsminister Shaul Mofaz gav da han kom tilbake fra USA mandag kveld. Det er ventet at Mofaz vil anbefale små og målrettede operasjoner mot terrororganisasjonene i stedet for mer omfattende operasjoner som tvinger Israel til å ta kontroll over hele palestinske byer.
I 2003 gjennomførte Israel en periode en kraftig offensiv med likvidasjoner av terrorledere. Dette tiltaket ble sett på som effektivt av forsvarsmyndighetene. Det tvang Hamas-terroristene under jorden, og gav en relativ ro i noen måneder. (16.03)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart