Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Overrasket over få demonstrasjoner

De palestinske terrororganisasjonene samarbeider nå tett for å gjennomføre selvmordsangrep, opplyser israelske sikkerhetskilder. Fatah-celler på Vestbredden er ekstra aktive, og de samarbeider med Hamas.
Fordi det er viktig for terroristene å la angrepene komme som en hevn, kort tid etter drapet på sjeik Ahmed Yassin, blir det gjennomført angrep som ikke er tilstrekkelig godt nok planlagt. Et eksempel på dette er barneterroristen som onsdag ble tatt ved en israelsk veisperring sør for Nablus (se egen sak).
– Vi er overrasket over det lave antallet demonstrasjoner i de palestinske områdene etter Yassins død, sier kilder i IDF. Kanskje føler palestinerne at hevnen vil komme gjennom terrorangrep, undrer de israelske militære kildene. Palestinerne kan også ganske enkelt være trøtte av kampen og den forverrede økonomiske situasjonen.
– Terrorlederne i Hamas og Islamsk hellig krig har nå gått under bakken. Men vi vil slå til mot dem så snart vi får sjansen, sier IDF-kilden. (25.03)


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart